Veelgestelde vragen

Antwoord op alle vragen waarvan je niet eens wist dat je het had!

Hoe kan ik het beste naar Mud Mania komen?

Er zijn drie manieren om naar het terrein te komen van Mud Mania.

1. OV. 

Er zijn 2 buslijnen die rijden tot aan het evenemententerrein Lemelerveld.

Helaas rijden deze lijnen niet in het weekend.

2. Fietsen

Natuurlijk stimuleren we beweging (en op een veilige manier een drankje nuttigen) dus raden we aan om met de fiets te komen. We hebben ruimte voor flink wat fietsen, meer als parkeerplekken voor de auto! Je kunt je fiets parkeren vlak voor de ingang, want je hebt al genoeg activiteit gehad!

3. Auto

We hebben natuurlijk ook parkeerplekken voor degene die met de auto komen. Er zijn ook meerdere parkeerplekken gereserveerd voor minder validen. Wanneer je naar het adres rijdt (Hoenderweg 12, te Lemelerveld) zie je vanzelf de ingang voor de parkeerplaats.

We juichen natuurlijk carpoolen toe, we hebben geen oneindig grote parkeerplaats. Dus hoe meer mensen per auto, hoe beter!

Kan ik pinnen bij Mud Mania?

Ja!

We hebben zowel bij de entree als bij de muntenkassa een pinautomaat staan, dus je kunt bij ons gewoon pinnen! 

LET OP!

We hebben verschillende kramen op het terrein, daarvan kunnen we niet garanderen dat je daar kunt pinnen. Neem daarom altijd voor de zekerheid contant geld mee. In het centrum van Lemelerveld is een pinautomaat.

Wie is Stichting Mud Mania?

We hebben ons hoofd ook op de website staan, kijk hier.

Stichting Mud Mania is in 2016 ontstaan uit een vriendengroep, waar wij stapsgewijs kennis hebben gemaakt met autoblubbering.

Nu is het nog steeds een vast onderdeel van de groep en leven we elk jaar weer toe naar het moment dat we weer gaan knallen!

Sinds 2022 zijn we een stichting en zijn we bezig met een flinke professionaliseringsslag. We zijn enthousiast, energiek, gezellig en een beetje gek!

Wat is er te doen?

Wat centraal staat, is natuurlijk de autoblubbering. Deze wedstrijd is dan ook niet te missen wanneer je bij ons binnen komt.

Tegenwoordig is Mud Mania nog meer als een blubber baan en super vette auto's, zo hebben we:

  • Sinds kort een kleine maar leuke markt;
  • Kinderspelen, een hoek speciaal voor kinderen met: kleurplaten, loombandjes, een springkussen en een heuze kinder blubberbaan, waar je met een skelter doorheen kan scheuren!
  • Een loterij: Elk jaar worden we verwend met de meest toffe en diverse spullen om weg te geven met de loterij. Van een notitieboekje tot aan een dashboardcamera, een drinkfles tot aan een step! Voor elke leeftijd en voor ieder wat wils;
  • Een heerlijk terras waar je lekker kunt genieten van het geronk en gebrul van de voertuigen onder het genot van een koud drankje.

Wat is Autoblubbering?

Autoblubbering is een autosport, welke over de hele wereld beoefend wordt! Variaties genoeg daardoor, maar in Nederland is autoblubbering een vrij simpele vorm: Je hebt eigenlijk maar 3 ingrediënten nodig: Een rechte modderbaan van maximaal 60 meter, een aangepaste auto en een coureur die gek genoeg is om een doorheen te scheuren!

Welke klasses zijn er?

Er zijn 6 verschillende type auto's die meedoen met autoblubbering:

  1. Instapklasse
  2. Standaardklasse
  3. Super standaard klasse
  4. Special klasse
  5. 4x4 klasse
  6. Grande 4x4 klasse

Elke klasse kent zijn eigen specifieke eisen voor de auto's. Deze zijn te vinden in het Reglement.