Een Dag Vol Modder, Snelheid en Spektakel!

Gepubliceerd op 24 juli 2023 om 22:17

Beste autoblubbering-fans en off-road avonturiers,

Het is bijna zover! Nog maar een paar dagen te gaan voordat Mud Mania Lemelerveld losbarst met een dag vol modder, snelheid en spektakel. Dit mag je niet missen! Hier is alle praktische informatie die je nodig hebt om je dag tot een succes te maken.

Datum & Locatie

Het evenement vindt plaats op zaterdag 29 juli bij Hoenderweg 12, Lemelerveld. Zet deze datum met vette letters in je agenda en bereid je voor op een dag vol actie en sensatie!

Entree & Openingstijden

De deuren gaan open om 10.00 uur en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen! De entree voor kinderen tot 4 jaar is gratis, voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud kost het slechts €2,50 en voor iedereen boven de 12 jaar is de entree €7,50. Kom samen met je vrienden en familie om te genieten van een onvergetelijke dag.

Volop Bezig met Opbouw

Wij zijn al druk bezig met de opbouw van het evenement. Ons toegewijde team werkt hard om de modderbaan perfect te prepareren en alle activiteiten op te zetten. Er staat je een fantastische dag te wachten, boordevol adrenaline, opwinding en gezelligheid.

Voel de Passie van Autoblubbering

Mud Mania Lemelerveld is niet zomaar een autoblubberingsevenement; het is een viering van passie en vriendschap binnen de autoblubberinggemeenschap. Het is een dag waar coureurs samenkomen om hun vaardigheden te tonen, en waar toeschouwers getuige zijn van ongelooflijke stuurmanskunst en moed.

Meer dan een Wedstrijd

Naast de spannende races is er nog veel meer te beleven op het terrein. Ontdek onze kleine markt, geniet van de "kinderspelen" en maak kans op geweldige prijzen in de loterij. Het belooft een dag vol vermaak voor jong en oud te worden.

Mis Het Niet!

Dus, zet het in je agenda en mis het niet! Mud Mania Lemelerveld is dé plek waar adrenaline, modder en gezelligheid samenkomen. Kom langs en beleef een dag vol avontuur en vermaak. We zien je graag op zaterdag 29 juli bij Hoenderweg 12, Lemelerveld.

Bereid je voor op een onvergetelijke dag bij Mud Mania Lemelerveld - De Modderige Sensatie van het Jaar!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.